De beste kwaliteit
Van begin tot eind op maat gemaakt
Scherpe online prijzen
Gratis kleurstalen

Gratis Opmeten

Gratis opmeet service

Het opmeten van raambekleding is niet moeilijk, maar het moet wel secuur gebeuren. Want wat is er belangrijker voor maatwerk dan een perfecte pasvorm? EleganceXL biedt u professionele ondersteuning zodat het product goed wordt samengesteld en de aankopen perfect passen:

● advies bij u thuis
● afspraak in overleg
● professioneel inmeten, u bestelt zonder risico
● geheel gratis en vrijblijvend

Onze adviseurs komen graag vrijblijvend bij u thuis om u te begeleiden in uw keuze. Samen nemen wij uw woonsituatie onder de loep en meten ook uw ramen in. Op basis van deze gegevens en uw wensen ontvangt u gratis advies van ons. We kunnen eventueel stofstalen, materialen en voorbeelden van raamdecoratie meenemen en meten de raamdecoratie in.

Montage service

Kun jij bij het monteren van jouw raamdecoratie wel wat hulp gebruiken? Kies dan voor onze meet- en montageservice en wij garanderen dat jouw raamdecoratie altijd past en vakkundig wordt gemonteerd. Onze montage specialist komt gratis bij je thuis om de maten te nemen om het op een later tijdstip ook te monteren.

 Hoe werkt het?

  • Kies een datum en tijdstip
  • Onze adviseur bevestigt de afspraak persoonlijk
  • Wij nemen in huis de maten op en denken met je mee
  • Onze adviseur stuurt een offerte via e-mail

Reparatie service

Het komt best vaak voor dat, bijvoorbeeld als gevolg van een verhuizing, jouw favoriete gordijnen die nog lang niet versleten zijn in een ander ruimte moeten komen te hangen. Maar de gordijnen zijn dan te lang, te breed of te smal. Of je wilt van 2 gordijnen 1 maken om zo de gewenste breedte te krijgen. Kortom ze moeten ingekort of vermaakt worden. Geen probleem, kom even langs bij ons atelier, dan bespreken we de mogelijkheden.